Sovereign Credit Ratings and the New European Union Member States - Ochotnický, Pavol
Faktory úrovne úverového ratingu krajiny. Prediktívna presnosť modelov odhadov vývoja faktorov a konzistencia ratingovej agentúry. Politické postoje vlády a geografická poloha krajiny.