Patenty ako generátory tvorby hodnoty podniku - Kardoš, Peter
Špecifiká patentov a ich dopad na samotnú tvorbu hodnoty v rámci spoločnosti ako celku. Počet podaných patentových prihlášok v rámci celého sveta. Využiteľnosť patentov v praxi. Prehľad podaných prihlášok a registrovaných patentov v SR v r. 2006-2013. Počty patentových prihlášok vybraných patentových úradov. Udržiavacie poplatky za patentovo chránené riešenia. Hodnota európskych patentov. Faktory vplývajúce na hodnotu patentu.