Premenné ukazovatele štatistickej demografie podnikov - Bolgáč, Ján, 1959-
Základné údaje o vzniku a zániku podnikov, ich prežívaní a životnosti. Ukazovatele, ktoré sa zisťujú v demografii podnikov. Prvé výsledky štatistickýh údajov o demografii podnikov.