Zlyhané úvery slovenských bánk - Jánošová, Veronika, 1953-
Podiel zlyhaných úverov pre domácnosti sa od roku 2012 pohybuje na úrovni 4,1 až 4,3 percenta, hypotekárne úvery sa dlhodobo nesplácajú okolo 3 percent. Podiel nesplácaných spotrebiteľských úverov je 7,5 percent. Dynamika rastu nesplácaných úverov domácností je od začiatku krízy oveľa miernejšia ako u podnikov. Tabuľka zlyhaných úverov nefinančných spoločností k 30.9.2014.