Innovation Processes and Entrepreneurial Culture for Radical Innovations - Knošková, Ľubica, 1965-
Správanie spoločnosti, vedúceho k inovatívnym výstupom s vysokou úrovňou novosti. Špecifický kontext Slovenska.