Výkonnosť podnikov stavebníctva a perspektívy jej vývoja - Majdúchová, Helena, 1963-
Stavebníctvo predstavuje jeden z hlavných pilierov vývoja slovenského hospodárstva, ale posledná svetová hospodárska recesia výrazne spomalila jeho rastové tendencie, ktoré sa doteraz nepodarilo obnoviť. Vývoj podielu stavebníctva na vybraných makroekonomických ukazovateľoch. Vývoj vybraných ukazovateľov stavebníctva. Štruktúra stavebnej produkcie podľa smerov výstavby. Faktory ovplyvňujúce výkonnosť podnikov v stavebníctve. Ziskové a stratové podniky v roku 2013. Vybrané ukazovatele podnikov stavebníctva. Vývoj vybraných ukazovateľov platobnej schopnosti. Perspektívy vývoja výkonnosti stavebných podnikov.