Znalecký posudok - Šrenkel, Ľudovít
Skutočnosti, ktoré môžu podnikateľov zaujímať v súvislosti so znaleckým posudkom a znaleckou činnosťou spolu s najčastejšími prípadmi, pri ktorých podnikatelia potrebujú mať k dispozícii znalecký posudok.