Apple data security and data theft - Schmidt, Peter, 1968-
Apple iCloud, bezpečnostné vlastnosti. Advanced Encryption Standards (AES) algoritmus a jeho sekvenčné požiadavky. Spôsoby prístupu na iCloud.