Vybrané problémy duševného vlastníctva - nástroj zvyšovania výkonnosti a konkurencieschopnosti podnikov - Matušovič, Martin
Dimenzie vnímania podstaty duševného vlastníctva. Vybrané úrovne pohľadu na podstatu duševného vlastníctva. Výsledky prieskumu - názory na obsah pojmu duševné vlastníctvo. Transfer technológií. Inovačná aktivita podnikov z hľadiska svetového porovnania.