Vhodnosť aplikácie súčasných štýlov riadenia na zamestnancov narodených po roku 1980 - Bakoš, Lukáš
Mnoho manažérov začína v súčasnosti čeliť príchodu nových generácií - generácií, ktoré sa signifikantne líšia od tých, ktoré ich vychovávali a ktoré sa s nástupom do zamestnania stávajú ich nadriadenými. Signifikantné rozdiely sa prejavujú v prístupe k nadriadeným, v iných hodnotách a motivácii, v komunikácií a najmä v samotnom štýle riadenia, ktorý vyžadujú. Manažérom už nestačí balík zručností, ktorým doteraz disponovali a budú čím ďalej tým viac nútení zohľadňovať potreby nastupujúcej generácie - generácie Y.