Negatívne dôsledky šedej ekonomiky na výkonnosť podniku - Neumannová, Anna
Šedá ekonomika - pojem a názory autorov. Faktory vzniku a rastu šedej ekonomiky. Rast a pokles daňového zaťaţenia v krajinách východnej Európy v rokoch 2008 aţ 2012. Dôsledky faktorov šedej ekonomiky - vyhodnotenie dotazníka.