Návrh inovatívneho modelu integrácie metód BSC a DEA - Durkáčová, Michaela
Prístupy k problematike integrácie metód DEA a BSC vo svete. Porovnanie štúdií, ktoré sa venovali kombinácii DEA, BSC a ďalších metód. Komparácia metód BSC a DEA. Slabé stránky BSC a silné stránky DEA. Návrh modelu riadenia výkonnosti a efektívnosti podnikových procesov na báze integrácie metód BSC a DEA.