Prečo je treba zmeniť stratégie neobmedzeného ekonomického rastu na stratégie udržateľného rozvoja - Hrdinová, Gabriela
Udržateľné spoločensky zodpovedné podnikanie. Stručný prehľad konceptov na riešenie neudržateľnosti ekonomického rastu.