<The> Foundations of achieving sustainable development in manufacturing Industry: macroeconomic assessment - Veselovská, Lenka
Charakteristika základov dosahovania udržateľného rozvoja v sektore výroby. Zhodnotenie hlavných faktorov, ktoré ovplyvňujú tento implementačný proces, a to hlavne z ekonomického hľadiska.