Ako znalec vypočíta hodnotu podniku? - Šrenkel, Ľudovít
Stručná charakteristika metód stanovenia hodnoty podniku. Znalecký posudok a stanovenie hodnoty podniku podľa vyhlášky (č. 492/2004 Z. z. o stanovení všeobecnej hodnoty majetku v znení neskorších predpisov).