Prognóza dalšího vývoje spolupráce zemí Evropské unie v oblasti udržitelného rozvoje - Prachař, Jan
Možnosti a stručná prognóza vývoja spolupráce krajín EÚ v oblasti udržateľného rozvoja a dôležitosť výchovy a vzdelávania ďalšej generácie k udržateľnému rozvoju a spoločensky zodpovednému podnikaniu.