Personálne náklady ako významný faktor rastu výkonnosti podniku - Šagátová, Slavka, 1975-
Možnosti optimalizácie personálnych nákladov. Zdroje optimalizácie nákladov. Možnosti zníženia režijných personálnych nákladov. Strategické prístupy k riadeniu personálnych nákladov.