Tri kroky ako zvýšiť hodnotu Vašej firmy - Šrenkel, Ľudovít
Pri rokovaniach o vstupe investora do firmy je potrebné vedieť, čo môže zvýšiť jej hodnotu a získať čo najviac peňažných prostriedkov. Faktory, ktoré sú pri stanovení hodnoty podniku kľúčové. Pri stanovení hodnoty väčších podnikov zohráva úlohu aj množstvo a hodnota majetkových zložiek (stroje, haly, pozemky).