Roles and uses of risk-free assets - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Bezrizikové výmenné kurzy a majetok nimi ohodnotený. Bezpečná investícia do penzie alebo využitie využitie investičného sprievodcu pre kvantifikáciu rizika. Diskrepancia medzi možnosťami investície spôsobuje nerovnováhu na finančných trhoch. Porovnanie rizika v nemeckých dlhopisoch a nočných indexových swapov. Prah bezpečnosti (safety threshold).