Inovačný voucher – podporný nástroj pre Váš biznis - Šrenkel, Ľudovít
Forma podpory prostredníctvom takzvaných inovačných voucherov, ktorou rezort hospodárstva umožňuje firmám získať peniaze na inovácie. Realizácia určitého inovačného projektu a jeho podmienky.