Investičné vzťahy Slovenskej republiky a Ukrajiny - Bebiaková, Dáša
Analýza vývoja priamych zahraničných investícií medzi Slovenskom republikou a Ukrajinou a predstavenie možnosti vývoja vzájomných vztahov, odporúcania slúžiace na rozšírenie možností expanzie slovenských podnikatelských subjektov na ukrajinský trh. Na základe tejto spolupráce by mohlo dôjst k zlepšeniu obchodnej klímy vo vztahu oboch obchodných partnerov a ich príležitostí.