Minský reparát vyvolal nádeje i pochybnosti - Pressburg, Adrian Peter
Ukrajinská kríza a svet opäť v studenej vojne. Prehĺbenie integrácie medzi Ruskom, Bieloruskom, Kazachstanom a Arménskom. Uzavreté rokovanie najvyšších predstaviteľov Ruska, Francúzska, Nemecka a Ukrajiny v Minsku. Riešenie ukrajinského konfliktu. Krehké prímerie.