Rok po Majdane - Pressburg, Adrian Peter
Okyptená, schudobnená, no nezlomená Ukrajina bilancuje prvé výročie zmeny režimu. Oligarchický systém sa nezmenil. Vymenili sa len jeho hlavní protagonisti. Ukrajina sa ocitla v štádiu vnútorného národnostného štiepenia. Militarizácia hospodárstva.