Predbežná finančná kontrola - kontrola na mieste - Konečná Veverková, Ingrid
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Podstata vykonávania kontroly na mieste ako jedna z foriem vykonávania predbežnej finančnej kontroly.