Economic analysis of business activity with the use of IT (management and control and PVD) - Kultan, Jaroslav, 1960-
Manažér vývojár, analytik a tvorca podkladov k rozhodnutiam v podniku. Účtovnícky softvér ABRA, POHODA, Microsoft Business Inetlligence Tools. Pokročilé využitie databázových systémov - tvorba nových faktorov vplyvu a implementácia do ukazovateľov.