Ako určiť hodnotu firmy? - Šrenkel, Ľudovít
Z čoho vychádzať pri stanovení hodnoty podniku v prípade kúpy alebo predaja podniku. Princípy, pomocou ktorých je možné vyčísliť hodnotu podniku. Miera kapitalizácie a rizikovosť spojená s peňažnými tokmi firmy.