Ako môžu vydavatelia uspieť vo svete digitálneho obsahu? Pohľad cez medzníky historického vývoja technológií - Miklošík, Andrej
Od zrodu myšlienky po prvý použiteľný počítač. Evolúcia digitálneho publikovania - adaptácia a flexibilita vydavateľstiev vo svete digitálu. Koexistencia tlače a digitálu.