Predpoklad zavedenia režimu úhrady DPH po prijatí platby od júla 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Diskusie o novele zákona o DPH, ktorá by umožnila pre podniky režim uplatňovania odloženej dane z pridanej hodnoty. Problém malých a stredných podnikateľov - zlá platobná disciplína, resp. neschopnosť odberateľov.