Slovenský maloobchod verzus podpora predaja slovenských produktov - Lieskovská, Vanda, 1961-
Bezpečnosť a kvalita slovenských potravín. Slovenské produkty a ich zastúpenie v maloobchode. Marketingová komunikácia a podpora predaja. Akciové letáky maloobchodných spoločností.