Efektívnosť regulácie v podmienkach slovenského plynárenstva - Silanič, Peter, 1984-
Ekonomická regulácia prirodzených monopolov. Jednotlivé formy regulácie monopolov, ich výhody a nevýhody. Plynárenstvo a efektívnosť fungovania jeho regulácie na Slovensku.