Zmena termínov pri registrácii a v súhrnnom a kontrolnom výkaze platná od 1. 1. 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Platiteľ dane z pridanej hodnoty je povinný podať kontrolný a súhrnný výkaz za každý kalendárny mesiac, v ktorom nastali skutočnosti pre vznik tejto povinnosti. Zmena termínov pri registrácii a v súhrnnom a kontrolnom výkaze od 1. januára 2015.