Zodpovedné orgány v oblasti rozvoja bývania štátnej bytovej politiky do roku 2020 - Brindzová, Zuzana
Koncepcia štátnej bytovej politiky do roku 2020. Rozdelenie zodpovednosti v oblasti rozvoja bývania - občan, štát, samospráva a súkromný sektor.