Životné minimum od 1.7.2014 a jeho vplyv na vybrané daňové veličiny - Rabatinová, Marcela, 1977-
Prehľad vybraných daňových ukazovateľov závislých od životného minima v roku 2015. Daňový bonus v roku 2013 a 2014. Životné minimum a nezdaniteľné časti základu dane od 1.1.2015. Nezdaniteľná časť základu dane na manželku za rok 2014 a 2015. Uplatňovanie sadzieb dane z príjmov FO v závislosti od dosiahnutého základu dane.