Účtovanie odvodov u SZČO v sústave podvojného účtovníctva v roku 2015 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Pre účely výpočtu zákonných poistných odvodov do poisťovní s účinnosťou od 1.1.2015 do 31.12.2015 je stanovený minimálny a maximálny vymeriavací základ pre povinne poistenú SZČO a dobrovoľne poistenú osobu.