Personálny audit - Andrejčák, Martin
V odbornej literatúre je viacero chápaní obsahového aj formálneho pojmu personálny audit. Obsahovo je nutné rozlišovať pojem personálny audit zamestnancov, personálny audit manažérov a personálny audit riadenia ľudských zdrojov.