Hitparáda obchodných reťazcov je vyrovnaná
Koncom roku 2014 bol urobený prieskum, ktorý zisťoval, v ktorých obchodoch sa najvýhodnejšie nakupuje, najlepšie orientuje, prípadne ktoré predajne ponúkajú najčerstvejšie výrobky. Výsledky prieskumu.