Mliečne výrobky sa odrazili od dna - Mišíková, Veronika
Spotreba mliečnych výrobkov sa po rokoch recesie konečne odrazila od dna a v najbližšom období môžeme očakávať jej rast. Západná Európa vykazuje opačný trend. Zrušenie mliečnych kvót.