Tradičnému trhu chutí klasika - Mišíková, Veronika
Mliečne výrobky sa tešia na Slovensku veľkej obľube. Frekvencia nákupu mliečnych výrobkov vo vybraných typoch predajní. Zrušenie kvót na produkciu mlieka (v EÚ od apríla 2015) ukáže realitu.