Spoločenská zodpovednosť podniku - Farkašová, Viera
Spoločenská zodpovednosť podniku - medzinárodná norma ISO 26000. Piliere spoločenskej zodpovednosti podniku - ekonomický, sociálny, ekologický, vzťahový pilier. Prečo byť spoločensky zodpovedným podnikom.