Koncepcia verného a pravdivého zobrazenia skutočnosti v kontexte platnej legislatívy účtovníctva z pohľadu audítorskej profesie - Kareš, Ladislav
Vedecký projekt je zameraný na hľadanie riešení a odstránenie kontraproduktívnych axióm medzi platnou legislatívou účtovníctva a uplaňovanou zásadou verného a pravdivého zobrazenia skutočností z pohľadu požiadaviek na prijatie stanoviska audítora pri overovaní účtovných závierok účtovných jednotiek.