Financovanie zo štrukturálnych fondov, Kohézneho fondu a európskeho námorného a rybárskeho fondu v programovom období 2014-2020 - Brindzová, Zuzana
Finančná pomoc pre SR z Európskej únie v programovom období 2014-2020 je poskytovaná prostredníctvom: Európskeho fondu regionálneho rozvoja, Európskeho sociálneho fondu, Kohézneho fondu, Európskeho námorného a rybárskeho fondu, Európskeho poľnohospodárskeho fondu pre rozvoj vidieka.