Dynamika trhu nehnuteľností v SR - Benešová, Dana, 1958-
Identifikácia hlavných špecifík trhu s nehnuteľnosťami. Cyklus trhu nehnuteľností. Ceneový vývoj na trhu nehnuteľností a v rámci neho predovšetkým cien nehnuteľností na bývanie.