Marketing vysokých škôl a aktuálne výzvy v súvislosti s internacionalizáciou vysokoškolského vzdelávania - Bikárová, Eva
Komparatívna analýza rôznych teoretických prístupov k vymedzeniu termínov a úlohy marketingu vo vysokoškolskom vzdelávaní.