Manažment talentov - moderný prístup v riadení ľudských zdrojov - Hvizdová, Eva, ml
Obsahové vymedzenie pojmu talent manažment. Nevyhnutnosť uplatňovania talent manažmentu v organizácii a charakteristika základných vývojových oblastí pre danú problematiku.