Využitie bankových záruk v Slovenskej republike - Jančíková, Eva, 1960-
Právna úprava bankových záruk. Identifikácia jednotlivých druhov bankových záruk a analýza ich použitia slovenskými subjektami. Trendy vývoja počtov a objemov vystavených bankových záruk komerčnými bankami v SR.