Tradičné a regionálne potraviny: znalosť ich označovania spotrebiteľmi - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Základné pojmy týkajúce sa tradičných a regionálnych poľnohospodárskych a potravinárskych výrobkov. Slovenské potraviny s chráneným zemepisným označením, s chráneným označením pôvodu a označené ako zaručená špecialita.