Preddavky na daň z príjmov fyzickej osoby v roku 2014 a 2015 - Kuceková, Milada
Preddavkové obdobie na daň z príjmov. Posledná známa daňová povinnosť podľa zákona o dani z príjmov účinného od 1.1.2014. Sadzba dane. Posledná známa daňová povinnosť podľa návrhu novely zákona o dani z príjmov pre rok 2015. Štvrťročné a mesačné preddavky na daň z príjmov FO a ich splatnosť. Praktické príklady.