Produktové inovácie v bankovom sektore z pohľadu spotrebiteľov - Krnáčová, Paulína, 1983-
Postavenie inovácií v bankovom sektore na Slovensku. Analýza inovácií v bankovom sektore a postoj spotrebiteľov k produktovým inováciám najinovatívnejšej banky na slovenskom trhu.