Faktory rozhodovania pri výbere reklamnej stratégie v medzinárodnej reklame - Loydlová, Miroslava
Prejavy globalizačných tendencií vo sfére reklamy. Najdôležitejšie faktory pri rozhodovaní a voľbe o štandardizácii alebo lokalizácii pri tvorbe reklamnej kampane.