Význam využitia vnútropodnikových cien v manažérskom účtovníctve podniku - Antalová, Renáta
Vnútropodnikové účtovníctvo. Zodpovednostné účtovníctvo. Nástrojom ocenenia výkonov stredísk sú vnútropodnikové ceny. Vnútropodnikové ceny - pojem, funkcie. Rozpory v plnení rôznych funkcií vnútropodnikových cien a možné prístupy k ich riešeniu.